TR EN RU
E.C.A. Emas 2015 Bayi Toplantısı
 

EMAS A.Ş.  BAYİ TOPLANTISI’NDA YENİ ÜRÜN GAMINI TANITTI

 

İki yılda bir gerçekleştirilen EMAS Makina Sanayi A.Ş. bayi toplantısı, 11-13 Aralık tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Golf Resort’da gerçekleştirildi. 100 kişilik yurt dışı bayi grubunun da  hazır bulunduğu toplam 500 misafirin katılımı ile gerçekleşen organizasyonda E.C.A., ürün gamına eklediği klimaları ve yeni kombi modellerini tanıttı.

 

Elginkan Topluluğu çatısı altında 30 yılı aşkın süredir ısıtma sistemleri sektörüne yön veren E.C.A., iki yılda bir gerçekleştirdiği bayi toplantısını, bu yıl 11-13 Aralık tarihleri arasında yurtiçi ve yurtdışından 500 bayinin katılımıyla Antalya Kaya Palazzo Golf Resort’da gerçekleştirdi. İki gün süren bayi toplantısında E.C.A., ürün gamına yeni eklediği SCOT (Safety COmbustion Technology – Güvenli yanma teknolojisi) özelliğine sahip tam yoğuşmalı kombiyi ve klima çeşitlerini tanıttı.

 

Elginkan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Elginkan Topluluğu İcra Meclisi Başkanı Gaye Akçen toplantıda yaptığı konuşmada “Elginkan Topluluğu olarak çok büyük bir emanet taşıyoruz. Değerli Başkanımız rahmetli Ekrem Elginkan, bana her zaman ‘Devletimize olan vecibelerimizi yerine getirmemizi, helallere kıymet verip harama iltifat etmememizi, itibarımızı sarsacak hata yapmamamızı’ söylemiştir. Biz de daima bu ilkeler doğrultusunda çalışıyoruz. 2015 yılını değerlendirirsek, bu yıl büyümemizi sürdürdüğümüz başarılı bir yıl oldu. Yılı yüzde 15 büyüme ve 2 milyar TL’lik ciro ile kapatmayı planlıyoruz. En yeni pazarımız olan Asya Pasifik’te büyümeyi hedefliyoruz. Sürdürülebilir büyüme için kapasite, fabrika ve ürün çeşitliliğine yatırım yapıyoruz” dedi.

 

Bayi toplantısında konuşan Emas Makina Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Özokumuşoğlu ise yeni ürünler hakkında bilgi verdi. Özokumuşoğlu yaptığı konuşmada, “E.C.A.’nın tam yoğuşmalı yeni kombisinde 24 kW, 30 kW, 35 kW kapasite seçenekleri bulunmasıyla birlikte gaz adaptif sistem ile farklı gaz kalitelerine kendiliğinden adaptasyon sağlaması, en çok dikkat çeken özelliğini oluşturuyor. Ürün gamına yeni kattığımız klimalarda ise “duvar tipi split klima”, “kaset tipi split klima” ve “VRF” olarak 3 farklı çeşit bulunuyor.” dedi.

 

Toplantıya hem yurt içinden, hem de yurt dışından katılan bayiler, E.C.A. markasına dair son gelişmeler ve yeni ürünler hakkında ayrıntılı bilgi alırken, Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın ekonomik parametreler ve 2016 beklentileri konusunda yaptığı konuşmayı dinleme fırsatı buldular. Öğle yemeğinden sonra ise Türkiye'de geniş kitlelere psikolojinin, insan ihtiyaçları ve iş hayatının sorunları için bir çözüm olduğunu gösteren öncü isimlerden biri olan değerli Prof. Dr. Acar Baltaş ile “Değişimde Değer Yaratmak” başlıklı arama konferansı gerçekleşti. Bu arama konferansında, çağdaş liderlik kavramı tartışılırken, değişen dünyada yeni koşullar ve bunlara uyum yollarına dair önemli bilgiler de edinildi. Gecenin finalinde ise Emas bayileri, akşam verilen davette sahne alan sanatçı Demet Tuncer ve Melihat Gülses’in şarkılarıyla keyifli vakit geçirdiler.