TR EN RU
E.C.A SEREL Dubai Big 5 2015 Show Fuarı’nda…
 

Birleşik Arap Emirliklerinin Dubai kentinde 37. kez düzenlenen ve bu yıl 23 – 26 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleşen Dubai Big 5 Show Uluslararasi Yapi Ve Yapi Malzemeleri Fuarı’na, E.C.A. SEREL yapı ürünleri ile katılım gerçekleştirilmiştir.

BAE’nin yapı ve inşaat sektöründeki en önemli fuarlarından biri olan DUBAI BIG 5 Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na başta Türkiye, Çin, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Kore, Almanya Suudi Arabistan, İspanya, Fransa, Belçika, Mısır ve Hindistan olmak üzere toplam 67 ülkeden katılan firmalar 4 gün boyunca ürünlerini sergileme fırsatı bulmuşlardır.

Fuara 282 Türk firması milli katılım göstermiş ve ürünlerini sergilemişlerdir. Şehrin en önemli fuar alanı olan Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde, 113,526 metrekare alanda düzenlenen fuara dünyanın dört bir yanından toplam 3.104 firma katılmış, 81.500 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

E.C.A markalı armatürlerin, vanaların ve SEREL markalı vitrifiye ürünlerinin sergilendiği E.C.A. SEREL standı, 72 m2 ‘lik dört tarafı açık özel tasarımlı konstrüksiyonu ve geniş ürün yelpazesi ile fuardaki birçok standın arasından ön plana çıkmayı başarmıştır. Ayrıca fuar alanında verilen reklamlar ile de marka gücünü Dubai’de de göstermiştir.